За підсумками 2023 року з легальних доходів мешканців Демидівської та Боримельської громад до бюджетів усіх рівнів сплачено 70 млн гривень ПДФО. Сума перерахованого місцевими працедавцями  податку майже на 2,8 млн гривень. перевищує аналогічні показники 2022 року.  

 

Зокрема, із зазначеної суми надходжень 14,9 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни (+ 782 тис гривень до січня-грудня минулого року).

 

Для фінансування потреб місцевих громад спрямовано 55,1 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 2 млн гривень більше ніж у 2022 році.

 

Позитивна динаміка сплати податку на доходи фізичних осіб має визначальний вплив на бюджетну стабільність громад. Завдяки постійному росту надходжень ПДФО громади можуть планувати та фінансувати свої видатки на вирішення соціально-економічних питань. А це означає, що органи місцевої влади та податкової служби мають докласти максимум зусиль для легалізації трудових відносин..

 

Завдяки відповідальній громадянській позиції та патріотизму кожного платника податків країна отримує кошти для фінансування заходів безпеки та оборони, соціальних виплат.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»