Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування                                                      Детальний план території земельної ділянки площею 3,069 га (кадастровий номер: 5621482500:02:000:1027) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів (с. Глибока Долина) на території Демидівської селищної ради Дубенського ра- йону Рівненської області.

2.   Орган, що прийматиме рішення про затвердження містобудівної документації
Демидівська селищна рада Дубенського району Рівненської області.
3.   Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
а) дата початку та строки здійснення процедури:
     З метою отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування та повідомлення про її оприлюднення було внесено до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки, розміщено на офіційному веб-сайті сільської ради: https://demydivska-gromada.gov.ua, а також у трьох публічних місцях (на дошці оголошень у приміщенні Демидівської селищної ради та на двох стаціонарно обладнаних зупинках маршрутних транспортних засобів)  від 27.12.2023 року. Протягом громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (
10 календарних днів) звернень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.
     Дата подання проекту Детального плану території зі звітом про СЕО, повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку, розміщення їх на офіційному веб-сайті сільської ради: https://demydivska-gromada.gov.ua та внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки -  27 грудня 2023 року. Розміщення у трьох публічних місцях: на дошці оголошень у приміщенні селищної ради  та на двох стаціонарно обладнаних зупинках громадського транспорту.
б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські
слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про СЕО та проекту документу державного планування.
Усі зауваження і пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовни- ком. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):
Громадські слухання відбудуться 29 січня 2024 року об 11 годині в приміщенні Демидівської селищної ради за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, смт Демидівка, вул. Миру, буд. 19.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом містобудівної документації, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров'ям населення, що стосується містобудівної документації: Відділ містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, смт Демидівка, вул. Миру, буд. 19.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Відділ містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, смт Демидівка, вул. Луцька, буд.3. Електронна адреса: dem04386321@gmail.com

     Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну
екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: наявна екологічна інформація - Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА за адресою: 33028. м. Рівне, вул. Саймона Сміта, 20. Наявна інформація пов'язаної із здоров'ям населення – Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської ОДА за адресою: 33000. м. Рівне, вул. 10 Липня, 38.
4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа
державного планування:
Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.