Фото без опису

Прославляти Демидівщину, попри війну, продовжують наші діти

Вихованці зразкового художнього колективу "Водограй"  Вовковиївського ліцею Демидівської селищної ради  стали лауреатами Першої премії на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Нова Ера Талантів», що проходив у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді, у номінації «Народний вокал».

Найвищу нагороду в конкурсі чарівним вокалістам принесло виконання  пісень «Гей, Соколи» ( українська народна пісня) та «Хлопці-запорожці» ( слова та муз. Анатолія Матвійчука, обробка Ярослава Пограничного).  

Загалом участь у цьому конкурсі взяли діти з різних куточків нашої країни. Проте вихованці зразкового художнього колективу "Водограй" зуміли вибороти найвищу нагороду. Це свідчить про талант та високий рівень нашого колективу та наполегливу, творчу працю вчителя музичного мистецтва Ярослава Вікторовича Пограничного, який намагається приділити дітям якомога більше уваги.

Для «Водограю» це вже не перша нагорода. Зразковий художній колектив постійно бере участь як у Всеукраїнських, так і Міжнародних конкурсах. Завдяки дзвінким, мелодійним і співучим голосам та мистецькому таланту педагога  звикли лише до перемог у різних конкурсах, фестивалях, в тому числі - міжнародних.

Кілька років тому  наші земляки тріумфували на фестивалі в Болгарії, де успіх на зарубіжний сцені гарантував їм гастролі в Туреччині. Однак пандемія коронавірусу перекреслила всі творчі задуми.

Популяризація народної пісні є творчим кредом вихованців зразкового художнього колективу "Водограй" Вовковиївського ліцею та їх викладача Ярослава Пограничного.

Свою перемогу учасники зразкового художнього колективу "Водограй" присвятили  героям-захисникам нашої країни. Сьогодні, завдяки їм, ми всі маємо змогу жити, працювати, досягати успіхів.

Внесок у цю перемогу вклали люди, які сприяють розвитку юних талантів. Вихованці зразкового художнього колективу "Водограй"  та викладач Ярослав Пограничний висловили велику вдячність за допомогу та підтримку голові Демидівської селищної ради Сергію Радченку, керівнику ТзОВ "Хавест-агро" Маркусу Шютте, особливу подяку – Володимиру Шурину.

Бажаємо талановитим дітям та наполегливому наставнику неодноразово підкорювати мистецькі вершини. Віримо що у наших юних талантів попереду ще багато перемог під мирним українським небом!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису