Фото без опису

Сьогодні, 21 листопада, Демидівська громада разом зі всією Україною відзначає День Гідності та Свободи під гаслом «Заряджені Гідністю і жагою Свободи».

Усією громадою ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які боролися за незалежність та мир в Україні, усіх тих, хто власною незламністю  демонстрували щире прагнення українців жити у вільній, сильній,  демократичній і суверенній державі!

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

Вічна шана і пам`ять Героям!

Висловлюємо повагу усім  нашим Захисникам та Захисницям, які звільняють від окупантів українську землю. Нехай сила молитви береже вас. Дякуємо за можливість бути вільним на своїй Богом даній землі!

Будьмо гідними нащадками борців за свободу України в різний історичний період визвольних змагань та докладаймо всіх зусиль для розбудови сильного демократичного суспільства, в якому найвищою цінністю буде гідність і свобода.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису