За підсумками дев’яти місяців 2023 року платниками податків Дубенського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 1141,3 млн гривень ПДФО. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до зведеного бюджету цього податку зросли на  250,6 млн гривень

 

Із зазначеної суми надходжень 239,7 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни, що перевищує минулорічні показники на 52,7 млн гривень.

 

Для фінансування потреб місцевих бюджетів громад спрямовано 901,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Цьогорічні показники перевищили надходження  минулого року на 197,9 млн гривень

 

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам.

 

Зважаючи на воєнну ситуацію, податківці нагадують про необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні встановленого законодавством, неприпустимості її виплати у  “конвертах”, адже від цього залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка ЗСУ в цілому, суттєва матеріальна допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»