Платники податків Дубенського району, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, за  девять місяців 2023 року сплатили до місцевих бюджетів  89,8 млн гривень єдиного податку. Слід відзначити, що місцеві громади Дубенщини з початку поточного року отримали від спрощенців на 6,4 млн гривень більше проти аналогічного періоду минулого року. 

Відтак, надходження податку до місцевих бюджетів від представників спрощеної системи оподаткування, розподілені таким чином: найбільша бюджетна частка належить фізичним особам – підприємцям, які сплатили понад 67,1 млн гривень єдиного податку.

Від юридичних осіб – спрощенців територіальні громади краю отримали понад 7,1 млн гривень податкових надходжень. Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 15,6 млн гривень. 

Суб’єкти господарювання продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Сумліно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, тим самим платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад. На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агрессором.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»