Фото без опису

Цьогоріч вперше на 01 жовтня припадає одразу три величних свята  — свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників та захисниць України, а також святкують День Козацтва. Це свято тих, хто завжди готовий захищати свою країну, для кого поняття “честь, гідність, сила, витримка” - не просто слова.

З цієї нагоди, напередодні Дня захисників та захисниць України, у Демидівській громаді відбулися урочистості. Почесними гостями на святі були військові, які зараз перебувають не на полі бою, а зі своїми родинами.

Розпочали захід хвилиною мовчання, вшановуючи усіх, хто загинув у війні з російськими окупантами.

Селищний голова Сергій Радченко привітав присутніх з Днем захисників України, Днем козацтва та з релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці, подякував українським воїнам за їхню мужність і героїзм, які вони проявляють, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави, побажав усім перемоги та миру.

На свято завітав представник Центру забезпечення заходів цивільно – військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України, старший солдат Микола Кушнір  з нагородами від Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала Валерія Залужного  для жителів Демидівської та Боремельської громад за активну громадянську позицію, патріотизм та допомогу Збройним Силам України, що наближує Перемогу над ворогом.

Селищний голова подякував від імені жителів громади представнику Генерального штабу ЗСУ та подарував ікону Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається захисницею від навали ворогів,  щоб оберігала та захищала наших воїнів та неньку Україну.

За важливий внесок у зміцнення духовності українського народу, активну просвітницьку, благодійну та волонтерську діяльність, вагомий внесок у перемогу України, а також з нагоди професійних свят та Дня захисників та захисниць України селищний голова Сергій Радченко нагородив Почесними грамотами Демидівської селищної ради

колектив  опорного закладу Демидівського ліцею Демидівської селищної ради

колектив  опорного закладу Хрінницького ліцею Демидівської селищної ради

колектив комунального закладу «Мистецька школа» Демидівської селищної ради

колектив комунального закладу «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради.

Продовжилися урочисті заходи святковою концертною програмою за участі творчих колективів громади, які подарували присутнім патріотичні музичні вітання. В залі панував святковий настрій з ноткою суму.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир і спокій. Саме завдяки самовідданості наших бійців, ми на Демидівщині спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Кожної миті ми повинні усвідомлювати, що наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє. У ці дні всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, нашу Україну.

Слава Україні!

Героям слава!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису