Сьогодні, 22 вересня, відбулося пленарне засідання двадцять восьмої  сесії селищної ради восьмого скликання, яке провів голова ради Сергій Радченко.

Участь у засіданні взяли заступник селищного голови, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, працівники апарату виконавчого комітету селищної ради.

Під час пленарного засідання, враховуючи рекомендації профільних постійних комісій,  на розгляд обранців було винесено 70  питань. Серед яких :  «Про затвердження «Генерального плану з планом зонування території населеного пункту смт.Демидівка Рівненської області», «Про внесення змін до Цільової програми протидії захворюванню на туберкульоз Демидівської селищної ради на 2023 рік», «Про внесення змін до бюджету Демидівської територіальної громади на 2023 рік». Також депутати   проголосували за затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Демидівської селищної ради у новій редакції, затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико санітарної допомоги» Демидівської селищної ради на 2024 рік, затвердження Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на 2023 рік. Було прийнято ряд земельних питань.

Загалом сесія селищної ради  була конструктивною та плідною. У результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

З результатами протоколів поіменного голосування та прийнятими рішеннями 28 сесії Демидівської селищної ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті у розділі «Документи». Рішення сесії будуть оприлюднені у визначені чинним законодавством терміни.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису