Фото без описуСьогодні, 21 вересня, у рамках підготовки до пленарного засідання 28 чергової сесії селищної ради, відбулися засідання постійних комісій Демидівської селищної ради. У ході роботи депутати профільних комісій опрацювали 70 питань порядку денного сесії.

Комісія з питань земельних відносин, природокористування, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту розглянула питання, пов'язанні зі збалансованим використанням земельних ресурсів. Зокрема, були обговорені питання затвердження проєктів відведення земельних ділянок та технічних документацій.

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової політики, приватизації, будівництва, архітектури, освіти та гуманітарних питань розглянула питання про внесення змін до бюджету на 2023 рік, про затвердження Програми підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на 2023 рік. Також було приділено увагу питанню затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024 рік  та інші.

За результатами засідань вище зазначених комісій були прийняті відповідні проєкти рішень та рекомендації, які будуть розглянуті на черговому засіданні сесії Демидівської селищної ради, яке відбудеться 22 вересня 2023 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису