Платники Дубенського району сплатили  866,6 млн грн ПДФО

Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Сплачуючи його, наші краяни дбають про добробут територіальних громад.

 

Протягом семи місяців 2023 року платниками податків Дубенського району, до бюджетів усіх рівнів сплачено 866,6 млн гривень ПДФО. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 249,7 млн гривень, або 40 відсотків.

 

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 684,6 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 197,3 млн гривень.

 

До державного бюджету платники перерахували 182 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Цьогорічні показники перевищили надходження  минулого року на 52,4 млн гривень

 

ПДФО є бюджетоутворюючим податком для територіальних громад. Саме тому оподатковані офіційні доходи найманих осіб значною мірою визначають спроможність громад фінансувати видатки на соціальну сферу та оборонні заходи. А це означає, що органи місцевої влади та податкової служби мають докласти максимум зусиль для легалізації трудових відносин..

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX