Фото без опису                 

Сьогодні відбувся перший благодійний чемпіонат з боксу для підтримки Збройних Сил України.

Дякуючи нашим Збройним Силам, маємо змогу проводити такі турніри, тренувати спортсменів. Всім учасникам бажаю продемонструвати свою техніку й найкращі якості. Це дружній турнір, але водночас бокс – це змагання, тому бажаю всім видовищних поєдинків, а спортсменам достойних суперників та феєричних перемог на боксерському ринзі. Слава Україні! – привітам учасників та присутніх селищний голова Сергій Радченко.

Турнір почався з рівняння на Державний Прапор та вшанування Хвилиною мовчання захисників і мирних жителів, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасниками змагань стали спортсмени  гуртка зі змішаних єдиноборств КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх", тренер Микола Іваник майстер спорту міжнародного класу з тайського боксу. Загалом у змаганнях взяли участь 13 юнаків віком від 7 до 15 років.

Далі розпочалися запеклі поєдинки, де кожен із боксерів змагався за звання кращого. Під час змагань учасники турніру продемонстрували свою спортивну майстерність, а глядачі віддано вболівали за своїх спортсменів.

За підсумками докладених зусиль та набраних балів, переможцями змагань стали: Боков Дмитро – 1 місце, Супрунець Василь – 2 місце (вагова категорія до 75 кг), Барванов Владислав – 1 місце, Мисько Анатолій – 2 місце, Здрілко Дмитро – 3 місце (вагова категорія до 70 кг), Навратюк Роман – 1 місце, Ткачук Дмитро – 2 місце (вагова категорія до 57 кг), Німчук Роман – 1 місце, Довганич Владислав – 2 місце, Шаранда Костянтин – 3 місце (вагова категорія до 54 кг), Бондарець Владислав – 1 місце, Мойсюк Артем – 2 місце, Синиця Артем - 3 місце (вагова категорія до 33 кг).

Юнаки показали хороший, якісний бокс, прагнення до розвитку й самовдосконалення. Вони – наше майбутнє, і попри всі труднощі завдяки нашим захисникам ми маємо можливість підтримувати спортивну молодь і навіть проводити змагання. Адже такі заходи не тільки підвищують рівень майстерності спортсменів, а формують сильну та здорову молодь.

Отримані від проведення турніру благодійні внески у сумі 5000 гривень перерахують для допомоги нашим захисникам – воїнам Збройних Сил України. Після поєдинків усі переможці та призери були урочисто нагороджені медалями та грамотами, а головне – кожен із учасників отримав свій заряд емоцій та спортивний азарт для подальших перемог.