Фото без опису 

Сьогодні, в селищному парку відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку. Даний проєкт реалізовано громадською організацією «Гармонія», у рамках Україно-швейцарського Проєкту «Діємо для здоров’я» за сприянням та підтримки Демидівської селищної ради. В основу проєкту лягло бажання молоді не лише щодо організації змістовного дозвілля, а й збереження життя і здоров’я юних скейтерів та ролерів, які для своїх занять часто обирали проїзні частини доріг або тротуари, наражаючи на небезпеку себе та інших  учасників дорожнього руху. Новий майданчик в парку обладнано всіма необхідними фігурами та спорудженнями, до того ж не тільки для скейтбордингу, але і стріт борду, катання на велосипедах.

Тож всі, хто цікавиться екстремальним спортом, тепер мають облаштовану локацію для тренування. Для багатьох, без сумніву, цей майданчик стане важливою точкою відліку для подальших успішних стартів.
Селищний голова Сергій Радченко зазначив, що сучасний скейт-парк – це мрія нашої молоді, наших дітей та подякував всім, хто долучився до реалізації та будівництва даного проєкту. Все це робиться, щоб наша громада розвивалася та рухалася вперед і ми над цим працюємо.- наголосив очільник громади.

Привітала активних жителів нашої громади з відкриттям скейт-парку регіональний координатор Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» Наталія Фесовець.

На урочистому відкритті скейт-парку виступили найбільша танцювальна школа Волині MyJumpDanceSchool, які показали запальні виступи по брейкдансу, хіп-хопу та хаусу, чим і запалили присутніх.

   На сьогодні новий скейт-парк надзвичайно популярний серед молоді – і початківців, і професіоналів, і просто глядачів.

   Однак і спортсмени, і селищна рада звертають особливу увагу тих, хто планує заняття на території скейт-парку: цей вид спорту травмонебезпечний - тому просимо ретельно ознайомитися із правилами поведінки під час занять.

1. Перебування на території скейт - парку означає згоду відвідувачів з цими правилами.

2. Обладнання скейт - парку призначено виключно для їзди на трюкових: скейтбордах, роликах, самокатах та BMX-велосипедах.

3. Відвідувачі скейт - парку несуть повну відповідальність за своє здоров’я та життя, а також можливі нещасні випадки на майданчику.

4. Кожен відвідувач скейт - парку зобов'язаний мати захисний шолом та комплект захисту протягом всього часу перебування на території скейт - майданчику.

5. Особи, яким не виповнилось 18 років можуть перебувати на території скейт-парку з дозволу або під наглядом батьків, опікунів або інших уповноважених представників.

  Бажаємо всім мешканцям громади бути активними та відповідальними за своє життя і здоров’я.