Фото без опису

Війна... Біль... Втрати...
Сьогодні Героя Дудая Богдана провели до Небесного війська…
Назавжди 25…Це вік, коли попереду ціле життя, в якому так потрібно було багато зробити для себе, для сім'ї, для родини… Але не судилося… У 25 відважний Воїн Богдан став Героєм. До останнього подиху мужньо виконав свій військовий обов’язок щодо захисту незалежності України та 7 червня перейшов із земного війська до небесного строю. 
В сльозах і смутку скорботні рідні, близька та далека родина, друзі, однокласники, сусіди, односельчани, бойові побратими проводжали в останню дорогу Героя. Поховали військового із військовими почестями під синьо-жовтим стягом на місцевому кладовищі у селі Товпижин. Там і пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню памʼять про славного воїна Богдана.
Небесне військо поповнюється славними, мужніми, найкращими… 
Плаче небо, плаче душа, плачуть рідні, земляки, друзі… Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Та нехай добрий, світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. 
Герої не вмирають, вони навічно вписують своє ім'я в історію боротьби українського народу. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.
Сумуємо та низько схиляємо голови в скорботі!