Фото без опису

У Демидівській громаді пролунали останні дзвоники

 

Квести, розважально-спортивні заходи, традиційні лінійки – впродовж 30-31 травня у школах Демидівщини відбувалися свята з нагоди завершення навчального року. Кожен заклад сам обирав дату і формат проведення останнього дзвоника, єдина умова для всіх – безпека на святі.

У 2022/2023 навчальному році базову загальну середню освіту здобули 130 дев’ятикласників, з них 10 отримали свідоцтво з відзнакою. Повну загальну середню освіту здобули 70 випускників 11-х класів. За високі досягнення у навчанні золотою медаллю нагороджені 4 випускники. Також за досягнення у навчанні 4  випускники отримали срібну медаль.

Цьогоріч випускники звільнені від державної підсумкової атестації. Однак ті, котрі планують вступити до вищих навчальних закладів, мають скласти національний мультипредметний тест. Іспит – комплексний, об’єднує три дисципліни: обов’язкові – українська мова та математика і предмет на вибір. Основна сесія з НМТ розпочинається з 5 червня і триватиме до 23 червня. Діти протягом 180 хвилин на комп’ютерах здаватимуть тестування.

Випускні вечори орієнтовно відбуватимуться до кінця червня. З конкретною датою кожен заклад теж визначатиметься індивідуально, враховуючи свої робочі графіки.