Фото без опису

Вишиванка має величезне значення для кожного українця. Вона не лише елемент святкового народного вбрання, а й оберіг, в якому закодовані символи краси, сили та добробуту українського народу.

Сьогодні у День Вишиванки жителі Демидівської громади вбралися у вишиті сорочки, а біля КЗ «Будинок культури» відбувся святковий флешмоб «Україна у вишиванці». Селищний голова Сергій Радченко привітав жителів та гостей нашої громади з Днем вишиванки, зазначивши, що українська вишиванка – це символ єдності українці, побажав мирного неба та Перемоги. Чудові пісні, танці, вірші  наших талановитих дітей викликали захоплення у присутніх. Також з цієї нагоди, у рамках Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я», фітнес-тренер КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх" Сергій Дякевич для всіх бажаючих провів спортивну руханку.

Вишиванка була і залишається духовною бронею українців, символом віри, надії, любові, символом сміливості, боротьби та перемог.

По закінченню всі мали змогу зробити світлину біля фотозони «Вишиванка», яку виготовила викладач КЗ «Мистецька школа» Оксана Маліновська.

 

Більше фото у розділі ФОТОГАЛЕРЕЯ