Комунальний заклад «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради отримала 5 новеньких ноутбуків від ГО "Сприяння розвитку села", яка стала партнером у реалізації чудового проєкту «Ноути для молоді».

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID Мріємо та діємо, що виконується організацією IREX in Ukrainey партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою СпівДія, за підтримки Благодійної організації Українська освітня платформа, а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Центральна бібліотека давно співпрацює із ГО "Сприяння розвитку села", з якою спільно проводимо цікаві заходи - тренінги, круглі столи, зустрічі з обміну досвідом, в яких бере участь і молодь громади Демидівська молодіжна рада. Підвищити рівень таких заходів допоможе техніка, яку ми отримали, і впевнені, що отримані ноутбуки стануть вагомою складовою для подальшої ефективної діяльності бібліотеки у Демидівській громаді!