Фото без опису

Сьогодні відбулась 24 сесія селищної ради під головуванням селищного голови Сергія Радченка, в роботі якої взяли участь 18 депутатів.

Серед ключових питань порядку денного: внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік, питання заборони Української православної церкви (московського патріархату) та скасування рішення Демидівської селищної ради, внесення змін до Програми інформатизації Демидівської селищної ради на  2022 – 2024 роки, внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту в Демидівській селищній  раді на 2022-2024 роки, розгляд колективного звернення жителів с. Пляшева щодо масової вирубки лісу.

Своїми рішеннями селищні обранці внесли зміни до складу комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка  потребує надання соціальних послуг, до Програми житлово-комунального господарства, благоустрою, ремонту та утримання комунальних доріг Демидівської селищної ради на 2023 рік, також зміни в пункт 4 розділу V Основних заходів  щодо  забезпечення  виконання до Програми «Регулювання  земельних відносин в Демидівській селищній раді на 2023 рік».

 

Одним із дискусійних питань порядку денного було проєкт рішення про затвердження  Плану заходів з оптимізації мережі та функціонування закладів загальної середньої освіти Демидівської селищної  ради. Депутати вирішили довивчити дане питання.

Серед інших важливих питань порядку денного прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою тощо.

Усі питання порядку денного були обговорені на засіданнях  профільних постійних комісій.  

В результаті роботи сесії з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Прийняті рішення 24 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису