Фото без опису

Великдень – найбільше християнське свято, яке несе віру, надію та любов. В такий день кожна людина має відчути турботу та підтримку, а особливо ті, хто знаходиться далеко від родини і захищає нас на фронті. Саме тому, за сприянням Демидівської селищної ради коштами та продуктами, майстрині з ВПУ-25 смт Демидівка випекти понад 200 святкових пасок для військових та соціально незахищених верств населення.

Сьогодні відбулося освячення пасок, які невдовзі вирушать разом із благочинним Демидівського Благочиння Василем Іваником на передову, щоб наші військові відчули тепло рідного дому та смак свята. Смачні свіженькі паски отримають і соціально незахищені верстви населення, аби свято завітало у кожне серце.

Тож із Божим благословенням чекатимемо Великодня та перемоги, а ще благополучного повернення додому кожного захисника. Нехай воскреслий Христос принесе перемогу всій нашій неймовірній Україні – перемогу світла над темрявою, життя над смертю, добра над злом! Сили духу, всеосяжної любові, мудрості в прийнятті відповідальних рішень, непохитності віри!

Фото без описуФото без описуФото без опису