Фото без опису

Ще один проєкт Демидівської селищної ради та громадської організації "Гармонія" реалізовано. Отримали 19 ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням для дітей із числа внутрішньо переміщених осіб. 

11 квітня в залі засідань Демидівської селищної ради селищний голова Сергій Радченко передав в користування ноутбуки  дітям ВПО, які переміщенні внаслідок воєнних дій на територію громади та навчаються в закладах освіти Демидівської селищної ради. 

- Основною метою є адаптація цих дітей на новому місці. Важливо, щоб усі діти могли опановувати шкільну програму за допомогою сучасних технологій. – зауважив селищний голова Сергій Радченко.        

Техніку отримали внаслідок спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», за підтримки Благодійної організації «Українська освітня платформа», а також компаніями HP Inc. та Microsoft.

Дані ноутбуки допоможуть краще засвоювати вивчений матеріал учням та нададуть змогу працювати їм під час онлайн навчання.