Фото без опису

 

СХИЛЯЄМО ГОЛОВИ У СКОРБОТІ

 

Біль у серці, гіркі сльози на очах… Сьогодні в останню дорогу провели Героя - Олександра Антонюка. Україна втратила ще одного доброго сина, батька, чоловіка, прекрасного товариша та справжнього українця.

Встеливши квітами дорогу з синьо-жовтими прапорами супроводжували загиблого воїна до місця останнього спочинку під жалобні звуки духового оркестру дорослі та діти, рідні та близькі, сусіди, друзі та вдячні земляки.

Олександр став на захист рідної країни, щоб назавжди вигнати окупантів з української землі та, взявши до рук зброю, щодня пліч-о-пліч з побратимаминаближав Перемогу. Доброзичливий, щирий, відповідальний та працьовитий – таким знали Героя та пам'ятатимуть вічно. Олександр віддав найцінніше - власне життя за мир, за вільне майбутнє, за незалежність, за кожного з нас, за Україну!

Сьогодні рідні, друзі, товариші по службі й жителі всієї Демидівської громади низько схиляють голови перед мужністю і патріотизмом полеглого воїна, нагадуючи кожному одвічне – Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті.

Світлий та добрий спомин про нашого земляка назавжди залишиться в наших серцях.

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!