Фото без опису

Сьогодні відбулась чергова 23 сесія селищної ради під головуванням селищного голови Сергія Радченка, в роботі якої взяли участь 16 депутатів.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі питання були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

На розгляд сесії виносились та прийняті 125 рішень, зокрема рішення про утворення виконавчого органу ради - Відділу організації надання адміністративних послуг Демидівської селищної  ради в статусі юридичної особи та покладання на відділ повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану про народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті та паспортні послуги в Демидівській селищній територіальній громаді. Також депутати підтримали рішення про звернення Демидівської селищної ради до Міністерства юстиції України  з проханням зберегти можливість для жителів Демидівської та суміжних громад, які налічують понад 16 тисяч жителів доступності усіх послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Депутати затвердили структуру та загальну чисельність посад комунальної установи «Трудовий архів Демидівської селищної ради» та внесли зміни до структури Комунального закладу  «Турбота» Демидівської   селищної  ради. Підтримали рішення «Про організацію харчування у закладах освіти Демидівської селищної ради», щодо звільнення від батьківської плати за харчування дітей закладів дошкільної освіти та структурних підрозділів дошкільної освіти закладів загальної середньої освіти Демидівської селищної ради - 75% за дітей, військовослужбовців, які проходять військову службу (на період воєнного стану). Затвердили рішення виконавчого комітету Демидівської селищної ради від   27 лютого 2023 року  № 956 «Про прийняття у комунальну власність  територіальної громади  в особі  Демидівської селищної ради  автомобіля, гуманітарної допомоги фірми SANPIL-EKO S.C.  з  міста Піла,  Республіка Польща». Внесли зміни до Програми житлово-комунального господарства, благоустрою, ремонту та утримання комунальних доріг Демидівської селищної ради на 2023 рік, а саме виділення коштів на експлуатаційне обслуговування та паливно-мастильні матеріали для утримання сміттєвоза. Також внесли зміни до Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам'ятних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Демидівської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2023 рік, де виділили кошти на встановлення меморіальних дощок захисникам України.

У ході цієї сесії прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою тощо.

Загалом, засідання двадцять третьої сесії восьмого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано.

Прийняті рішення 23 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

Фото без описуФото без описуФото без опису