Сьогодні, у залі засідань Демидівської селищної ради відбулись урочистості до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, а також з нагоди Дня мобілізаційного працівника.

Селищний голова Сергій Радченко привітав присутніх з їх професійним святом, подякував за нелегку щоденну працю, професійну майстерність, патріотизм, сумлінне виконання свого обов’язку та любов до України. Побажав міцного здоров’я, добробуту родинам, злагоди в домівках, достатку та найголовніше, якнайшвидшої Перемоги!

З нагоди святкування Дня мобілізаційного працівника за вагомий особистий внесок в мобілізаційну та оборону роботу об'єднаної територіальної громади селищний голова відзначив Подякою Ольгу Миколаївну Масюк завідувача військово-облікового бюро відділу містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради.

За високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, сумлінне виконання щоденних обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення  Подяки отримали:

- Богдан Васильович Климчук, двірник КО «Добробут» Демидівської селищної ради,

- Юрій Іванович Костюкевич, електрик КО «Добробут» Демидівської селищної ради,

- Галина Петрівна Мудрук, контролер Демидівського ВУЖКГ,

- Микола Павлович Петрук, водій Демидівського ВУЖКГ.

 

Щиро бажаємо мирного неба над головою, щастя, добробуту, здоров’я. І, звісно, вільної, суверенної, неподільної держави.

Ми разом наближаємо нашу Перемогу!

Зі святом!