Фото без опису

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в Рівненській області.

З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, створення умов для формування наукового потенціалу нації з 14 лютого по 28 лютого 2023 року у дистанційній формі проведено ІІ  етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області.

За результатами конкурсу учні Вовковиївського ліцею посіли призові місця.

На І місці - Хомяк Денис, учень 11 класу. Представляв науково- дослідницький проєкт у відділенні екології та аграрних наук, секція «Лісознавство» на тему: «Розмноження павловнії повстистої зеленими стебловими живцями в закритому і відкритому ґрунті ДП"Ліси України" Філія"Дубенське лісове господарство". Науковими керівниками були Лазар Олена Дмитрівна, керівник гуртка Рівненської малої академії наук учнівської молоді та Чандик Людмила Іванівна, вчитель технологій Вовковиївського ліцею.

Фото без опису

ІІ місце - Жученя Святослав, учень 9 класу. Наукова робота на тему "Памфіл Юркевич в контексті української філософії",  секція "Філософія". Наукові керівники: Шокало Юлія Миколаївна, керівник гуртка "Філософія" РМАНУМ, Піраник Оксана Михайлівна, вчитель історії Вовковиївського ліцею.

Фото без опису

Вітаємо учнів та їх наставників з високою оцінкою представлених робіт. Пишаємося вами та бажаємо натхнення і перемог в майбутньому!