Фото без опису

Сьогодні, 9 лютого, під головуванням селищного голови Сергія Радченка відбулась 22 сесія Демидівської селищної ради, участь у якій взяли 18 селищних депутатів із 22 обраних. Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Анатолій Бондар та керівники відповідних структурних підрозділів селищної ради, причетних до розгляду питань порядку денного.

На розгляд було внесено 96 питань. Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

В ході пленарного засідання було підтримано внесення ряду змін до структури та штатної чисельности КЗ «Центральна бібліотека», КЗ «Будинок культури», Вербенського ліцею, Вовковиївського ліцею, Рудківської гімназії. Затвердили положення про виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність територіальної громади Демидівської селищної ради» (нова редакція), перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Демидівської селищної ради, що підлягають приватизації у 2023 році, цільову програму протидії захворюванню на туберкульоз Демидівської селищної ради на 2023 рік, план – графік відстеження результативності дії діючих регуляторних актів Демидівської селищної ради на 2023 рік, перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Демидівської селищної ради у новій редакції, програми з відшкодування різниці в тарифах за послуги з водопостачання та водовідведення між затвердженими тарифами та фактичними витратами на 2023 рік для Демидівського ВУЖКГ. Всі присутні також заслухали про стан виконання рішення Демидівської селищної ради від 24 грудня 2019 року №1316 «Про Програму соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2020-2022 роки» за підсумками 2022 року, звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Демидівської селищної ради у 2022 році, звіт про виконання умов договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів від 27 грудня 2018 року у 2022 році, звіт про виконання умов договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Демидівської селищної ради Рівненської області від 12 березня 2021 року у 2022 році, звіт щодо виконання бюджету Демидівської селищної територіальної громади за 2022 рік.

Також з метою інформування жителів Демидівської громади про діяльність селищної ради, депутатів та з метою надання інформації з актуальних питань громади, депутати ухвалили рішення про створення інформаційного бюлетеня.

У ході цієї сесії прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою тощо.

Загалом сесія селищної ради пройшла конструктивно, злагоджено та продуктивно.

Фото без описуФото без описуФото без опису