Фото без опису

Сьогодні, в КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради за участі вихованців "Мистецької школи"  відбувся благодійний концерт на підтримку наших захисників, які зараз відважно протистоять ворогові.

Перед початком заходу хвилиною мовчання присутні зі смутком, жалем і  болем в серці  вшанували пам'ять полеглих воїнів громади, та всіх загиблих в цій війні. Патріотичні українські пісні та сучасні композиції, виступи дитячих хореографічних колективів нікого не залишили байдужим. Легко та невимушено промайнув час ніби в теплому, дружньому, родинному колі. Гучними оплесками глядачі зустрічали кожен номер художньої самодіяльності. Ніжно та щемливо проникали в душу пісні та до сліз хореографічними композиціями торкали серця танцювальні колективи.

Після завершення концерту було проведено ярмарок-продаж різних смаколиків, які приготували викладачі «Мистецької школи», тим самим долучившись до благодійного збору коштів. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб воїнів, які захищають нашу країну. Дякуємо кожному за згуртованість, за розуміння важливості проведення таких благодійних заходів, за допомогу нашим Збройним Силам України. Підтримка кожного з нас наближає нашу спільну Перемогу!