Фото без опису

Сьогодні, 21 грудня, у залі засідань селищної ради під головуванням селищного голови Сергія  Радченка відбулося засідання чергової двадцять першої сесії. У пленарному засіданні сесії взяли участь 16 депутатів селищної ради. До порядку денного було включено 102 питання. Перед їх розглядом відбулася церемонія нагородження підприємця Василя Березюка за активну участь у громадському житті громади.

Фото без опису

Під час сесії депутати розглянули низку важливих питань, які стосуються життєдіяльності громади. Найбільш обговорюваним стало питання бюджету. У результаті детального аналізу бюджету, шляхом обговорень та внесення пропозицій, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради, було затверджено бюджет громади на 2023 рік. Зокрема, прийняті рішення: про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Демидівської селищної ради на 2022 рік; про затвердження Цільової програми по боротьбі з  гострою респіраторною  хворобою  COVID-19  спричиненою коронавірусом  SARS-CoV-2 на  2023 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Демидівської селищної ради; про затвердження Програми фінансової  підтримки  діяльності  Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Демидівської селищної ради на 2023 – 2024 роки; про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Демидівська центральна районна лікарня» Демидівської селищної ради на 2022 рік; про внесення змін до Селищної програми «Милосердя» на 2022 – 2024 роки; про затвердження Програми житлово-комунального господарства, благоустрою, ремонту та утримання комунальних доріг Демидівської селищної ради на 2023 рік; про внесення змін до Програми підтримки діяльності 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області на 2022 рік; про затвердження плану діяльності Демидівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік; про комунальну установу «Трудовий архів Демидівської селищної ради»; про  передачу  на баланс  та в оперативне управління комунальній організації  «Добробут» Демидівської  селищної ради  майна комунальної власності  територіальної громади  в особі Демидівської селищної ради; про надання згоди  комунальній організації  «Добробут» Демидівської селищної ради на списання комунального майна; про  передачу  на баланс  та в оперативне управління Опорному закладу Демидівський ліцей Демидівської селищної ради Рівненської області майна комунальної  власності територіальної громади  в особі  Демидівської селищної ради; про Програму соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2023 рік; про внесення змін до бюджету Демидівської селищної територіальної громади на 2022 рік. Також депутати опрацювали низку земельних питань.

Фото без опису

В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішенням.

На завершення селищний голова Сергій Іванович подякував депутатам за спільну роботу в 2022 році на користь  громади, привітав з прийдешнім Різдвом Христовим та побажав найшвидшої Перемоги.

Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і працювати!

Слава Україні!

Фото без опису