Фото без опису

Сьогодні, у  День Святого Миколая в нашій громаді відбувся благодійний ярмарок та благодійний забіг Миколаїв на підтримку Збройних сил України. Ця подія дружньо об'єднала всіх небайдужих жителів нашої громади з метою підтримки наших мужніх воїнів, які ціною свого власного життя захищають нас та рідну землю від ворожого нападу!

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко, привітавши всіх зі святом, побажав здійснення найзаповітнішої мрії кожного українця  - довгоочікуваної перемоги.  Святковий настрій всім присутнім дарували вокальні колективи «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею, «Калинове гроно» КЗ «Будинок культури» та ансамбль «Візерунок» Демидівського Будинку творчості школярів.

Ярмаркували весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно. Кожен охочий мав можливість придбати іграшки ручної роботи, сувеніри, святкові прикраси, обереги і різдвяні віночки, зігріватися гарячими напоями та кулешем, ласувати смаколики та домашню випічку.

В результаті реалізації товарів було зібрано 64770 гривень. Усі кошти будуть передані на потреби ЗСУ. Дякуємо всім хто долучився до благодійного ярмарку та у такий спосіб підтримав Збройні сили України.

Щира подяка учасникам дійства за вкладені душу і старанність у приготування різноманітної випічки, виготовлення сувенірів та всякого різноманіття, за кожну гривню, вкладену у важливу справу.

Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!

Разом ми – сила!

Слава Україні! Героям Слава!