Фото без опису

Наближаються свята… Всі навколо готуються до Дня Святого Миколая, Різдва, Нового року! Адже ці свята дарують віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяють у наші душі почуття надії та любові та надихають на добрі справи.

Сьогодні, напередодні новорічних свят, селищний голова Сергій Радченко та заступник селищного голови Анатолій Бондар відвідали діток загиблих наших Героїв та вручили солодощі і продуктові набори. Найбільша радість дорослих – це щасливі посмішки дітей. На жаль, війна не оминула родини цих дітей. Імена їхніх батьків назавжди увійдуть в героїчну історію боротьби України проти московської навали. Ми, дорослі, повинні зробити все для того, щоб їхнє дитинство було щасливим. А особливо це важливо під час війни. І жодні окупанти не зможуть відібрати у нас свято та віру у перемогу. Адже, саме тому наші воїни воюють, і платять високу ціну за Незалежність та мирне майбутнє, щоб кожна дитина отримала радість навіть всупереч війні. Хай личка дітей частіше сяють посмішками, а тепло та віра в дива зігрівають наші душі в мороз!  Як складно не було б, нам українцям крил не зламати!!!!

 

Подарунки отримали сім’ї ТЕСЛЮКА ВІТАЛІЯ, ТЕЛЕНСЬКОГО ОЛЕКСАНДРА, ГЛИНСЬКОГО АРТУРА, РОМАНЮКА РОМАНА, ГАЛАБУРДИ ОЛЕКСАНДРА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису