Фото без опису

Сьогодні у залі засідань Демидівської селищної ради відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва. Селищний голова Сергій Радченко привітав присутніх із їх професійним святом, подякував за любов до пісні, за збагачення української культури, яка передається з покоління в покоління, та за творчість, креативність,  патріотичність.  Заступник начальника відділу освіти та гуманітарної роботи Людмила Полотило подякувала за наполегливу працю та побажала успіхів у реалізації всіх творчих задумів і планів.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва селищний голова нагородив Грамотами в.о. директора КЗ  «Будинок культури» Аллу Зубчук,  викладача вокалу та хорових дисциплін комунального закладу «Мистецька школа» Ірину Боброву, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності с. Вовковиї КЗ «Будинок культури» Людмилу Міркевич, бібліотекаря публічно-шкільної бібліотеки-філії с. Пляшева КЗ «Центральна бібліотека» Марія Хміль, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності с. Острів КЗ «Будинок культури» Ольгу Конюшу,  Почесну грамоту Дубенської райдержадміністрації отримав Андрій Гальчук.

Після офіційної частини розпочався невеличкий концерт. Свої виступи дарували колегам учні ОЗ Демидівського ліцею.
Шановні працівники та представники галузі культури Демидівської громади, ми високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури та зичимо міцного здоров’я, родинного благополуччя, високих творчих злетів, невичерпної наснаги і обов'язково миру та світлої надії на краще майбутнє. Нехай ніколи не згасне творчий вогник у ваших серцях! Ви робите навколишній світ кращим і добрішим!

Слава Україні! Слава працівникам культурного фронту!