Фото без опису

Вчора в с. Вовковиї відбулося благодійне дійство «З Україною в серці» зі збором коштів на потреби ЗСУ.   В цей день будинок культури наповнився запахами смачної випічки, тортиків, тістечок та неймовірних кулінарних шедеврів. Саме так підготувались учні,  батьки, вчителі та жителі села до благодійного ярмарку. Захід розпочався з молитви. Далі з урочистого виконання Державного Гімну України відбувся концерт. Пронизуючі куплети лунали не лише з уст виконавців, глядачі охоче підспівували. Щирі слова вдячності лунали на адресу військовослужбовців та хвилиною мовчання вшанували пам`ять патріотів, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Під час урочистостей до присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко, побажав  якнайшвидшої перемоги й мирного неба та зауважив, що саме такі заходи і є важливими, бо так ми можемо допомогти нашим захисникам. Побажав усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою та нагородив Подякую за волонтерську діяльність митрофорного протоієрея, священнослужителя Свято-Хресто-Воздвиженського храму Православної Церкви України села Вовковиї Миколу Іваника.

Захід пройшов за участю творчих колективів, учасників художньої самодіяльності будинку культури та Вовковиївського ліцею.

Також в спортзалі Вовковиївського ліцею було проведено спортивні змагання з волейболу на підтримку ЗСУ. Перемагаємо разом, кожен на своєму місці!

Загалом на благодійному заході було зібрано 30

тис. гривень на потреби Збройних сил України. Добро живе в серці кожного з нас.

Байдужих в цей день не було нікого! Щиро дякуємо за активність, ініціативність та підтримку всім, хто долучився до потрібної справи, за бажання поділитися добром, за можливість зробити добру справу.

Благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, в цьому випадку підтримати воїнів.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!