У Демидівській громаді з’явилась нова сучасна локація – мультифункціональний спортивний майданчик. Тут встановлено комплекс спортивних тренажерів, баскетбольний щит і лавки. Також облаштовано інформаційний стенд з QR-кодами, де кожен бажаючий має змогу провести тренування самостійно.

Відкрили майданчик селищний голова Сергій Радченко, голова ГО «Сприяння розвитку села» та автор проєкту "Молодь єднається і перемагає" Сергій Щербатюк, директор КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх" Володимир Колесник. Це – інвестиція у здоров'я учнівської молоді і мешканців громади. Перші відвідувачі майданчика одразу протестували його з баскетбольним м'ячем. Відтепер всі охочі можуть зміцнювати здоров’я на сучасному майданчику. Маємо надію, що в громаді стане набагато більше прихильників спорту.

Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.