Фото без опису

Щороку  в першу неділю жовтня в Україні відзначають   - День працівників освіти.

Напередодні цього свята 30 вересня у Всесвітній день бібліотек зал засідань селищної ради зібрав всіх причетних до свята.

Відбулося нагородження грамотами голови Демидівської селищної ради та грамотами начальника відділу освіти та гуманітарної роботи найкращих працівників галузі освіти і культури. З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови селищної ради Анатолій Бондар та начальник відділу освіти та гуманітарної роботи Олена Грицюта. Вони подякували працівникам  за відданість своїй справі, за глибоку самовідданість, терпіння,  невтомний творчий пошук і прагнення виростити справжніх патріотів України. Відзначили, також, належну підготовку освітнього середовища та створення  безпечних умов для навчання підростаючого покоління.

Концертну програму для присутніх підготували працівники КЗ «Будинок культури» та вихованці КЗ «Мистецька школа» і Демидівського будинку творчості школярів.  

Дорогі колеги! Дякуємо за вашу працелюбність. Нехай  робота приносить радість, щоб вдалим і незабутнім був кожен день життя.