Фото без опису

День Працівника позашкільної освіти

Світ різноманітний і цікавий, а люди в ньому добрі, працьовиті і талановиті. І кожна людина талановита по-своєму. Одна вміє гарно готувати страви, друга вишивати, ще хтось грає на музичних інструментах, хтось в’яже, а хтось гарно співає. Але кожен талант потрібно розвивати, плекати. І розвивають ці таланти педагоги Будинку творчості школярів. Наш заклад стає другим домом для наших вихованців, куди хочеться приходити, де хочеться творити, де хочеться спілкуватися і дружити.

Напередодні Дня Працівника позашкільної освіти у КЗ «Демидівський Будинок творчості школярів» відбулось нагородження кращих вихованців за плідну та творчу працю. Директор закладу, Людмила Гусаревич, подякувала педагогам за те, що вкладають  у душі вихованців, не лише досвід, мудрість і знання, а й  золото своєї душі. Цікаво і корисно, добровільно і творчо, особисто і гуртом, самостійно та за підтримки педагогів – саме так розвиваються таланти, відкриваються шляхи до здійснення дитячих мрій у Будинку творчості школярів.

Гуртківці закладу підготували для своїх наставників святковий концерт, на якому лунали пісні у виконанні лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів - Дарини Новіцької та Владислава і Станіслава Легенюків (керівник Тетяна Погранична). Слова вдячності прозвучали від вихованців своїм наставникам, які, незважаючи на всі виклики і випробування, весь минулий навчальний рік творили, креативили, створювали сприятливі умови для розвитку кожної особистості та виховували національно-свідому учнівську молодь. 

Тож, зичимо Вам, шановні педагоги - позашкільними невичерпного творчого потенціалу, професіоналізму та успіхів у плеканні молодої нації нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання - завжди успішним!