ЗАПРОШУЄМО

до роботи у складі робочої групи з розробки Стратегії розвитку
Демидівської територіальної громади

 

Демидівська селищна рада розпочинає розробку Стратегії розвитку громади на період до 2027 року. Метою розробки стратегії є узгоджене вироблення та спільна реалізація єдиної політики розвитку територіальної громади. Визначення пріоритетів у економічній, соціальній та інших сферах життєдіяльності громади дасть розуміння, як рухатись громаді в довгостроковій перспективі.

Однією з основних складових процесу планування та реалізації Стратегії є участь у ньому усіх активних зацікавлених представників громади.

З цією метою розпочато формування робочої групи з розробки Стратегії розвитку Демидівської територіальної громади, до складу якої увійдуть представники органів місцевого самоврядування, неурядового сектору, бізнес-спільноти, експертного середовища, освітяни тощо.

Для залучення до розробки Стратегії розвитку громади зацікавлених осіб пропонуємо долучитися до роботи робочої групи. Заявку можна подати:

1) заповнивши форму, що розміщена за посиланням ;

2) електронною поштою на адресу: demydivkainvest@gmail.com (вказати у довільній формі ПІБ, місце роботи/навчання, адресу проживання, контактні дані).

Заявки на участь у роботі робочої групи приймаються до 16.09.2022 року.

Контактна особа: Сергій Щербатюк