Фото без опису

Шановні жителі громади, підприємства, колективи, щиро дякуємо Вам за підтримку у 2021 році заходів, щодо Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» на території нашої громади!!!

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті.

З дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки Демидівська територіальна громада традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Основна мета – формування культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль місцевих жителів громади із залученням ВПО до спільно корисної діяльності заради екологічного майбутнього. Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов’язаних з відходами та екологічними проблемами сьогодення в нашій громаді. Отже:

Ø у рамках підготовки заходів з 17 серпня по 17 вересня 2022 рекомендовано провести організаційні наради із визначенням локацій та дотриманням заходів безпеки.

Ø участь беруть: державні установи, організації, підприємства всіх форм власності та співробітники яких приєднуються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок, пересічні громадяни, ВПО та всі небайдужі до навколишнього середовища.

Ø Цього року, враховуючи війну та карантинні обмеження, плануються формати на вибір:

- сімейні та індивідуальні прибирання на прибудинкових та прилеглих до них територій;

- рекомендованих локаціях, які будуть зазначатись згодом;

- на територіях державних установ, організацій, підприємств всіх форм власності, закладах освіти, кооперативах, ОСББ та прилеглих до них територіях.

Ø Також, пропонуємо приєднатись жителів нашої громади - українців закордоном, які зможуть організувати прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

Ø Інформацію про участь кожного у «Всесвітньому дні прибирання» просимо надіслати на електронну адресу rdemydivkainvest@gmail.com для узагальнення та подальшого реєстрування результатів проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Демидівській територіальній громаді.

Закликаємо провести Всесвітній день прибирання під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» , з дотриманням карантинних норм, заборон, обмежень, які діють на період війни.