Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

24 серпня в смт Демидівка відбулося святкування 31-ї річниці Незалежності України. Розпочалося свято зранку з молитви за Україну у храмі Івана Богослова ПЦУ та продовжилось урочистою ходою до пам'ятника Тарасу Шевченку.

"В історії кожної країни є події, які мають надзвичайно велике значення, які не втратять своєї актуальність ніколи. Однією з таких знаменних дат - є здобуття Україною незалежності в 1991 році. І ми дякуємо Господу Богу за те, що маємо свою державу, яка є запорукою того, що можемо гідно розвиватися зі своєю мовою, культурою, традицією на рідних землях".

В останній час українці переосмислили незалежність. Особливо, після початку військової агресії з боку росії. Тому, в 31-й День Незалежності, Демидівська громада, як ніколи, відчуває згуртованість та гордість за свою націю.

Біля пам'ятника Тарасу Шевченку урочистості продовжилися молебнем за Україну. Після чого присутні хвилиною мовчання вшанували героїв, які загинули за волю та незалежність нашої країни у боротьбі з агресором.

Селищний голова Сергій Радченко привітав випускників громади, котрі одержали максимальну кількість балів під час складання Національного мультипредметного тесту-2022. Чотири учні загальноосвітніх навчальних закладів Демидівської громади одержали грамоти та грошові винагороди.

Також прозвучали патріотичні українські пісні у виконанні колективів та учасників художньої самодіяльності.

Більше світлин можна переглянути на фейсбук-сторінці селищної ради.