Фото без опису

Кожна дитина заслуговує на  щасливе дитинство. У дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, пишалися своєю родиною і рідним краєм.

Війна змінила життя багатьох українців, і ось уже більше трьох місяців діти та їхні батьки шукають безпеки, стабільності,  захисту та щиро вірять, що ми здолаємо ворога і настане довгожданий мир.

Для того, щоб відволікти дітей від жахливих подій сьогодення для них з 13 по 17 червня проходив тиждень розваг. До учнів  у заклади освіти протягом тижня завітали працівники КЗ"Будинок культури", КЗ "Центральна бібліотека", КЗ"Мистецька школа", Демидівська дитячо-юнацька спортивна школа та Демидівський будинок творчості школярів і провели з ними  різноманітні цікаві заходи.

Спеціалістами КЗ "Мистецька школа" для дітей було проведено мистецький квест, руханку « Все буде Україна !», майстер –клас по виготовленню  патріотичної листівки, брелока з фетрового паперу. Демидівський будинок творчості школярів провів цікаві засідання гуртків на яких діти могли навчитися виготовляти макет легкового автомобіля, панно «Ромашка», серветку «Весна», серветницю, резинку «Красунечка» та ін. вироби. Дізнатися про історії виникнення духових інструментів, цікавинки з історії рідного краю, відвідати розважальні ігри та заходи. Дитячо-юнацька спортивна школа провела з дітьми спортивні змагання, естафети, конкурси.

Працівники КЗ"Будинок культури" та КЗ "Центральна бібліотека" зацікавили діток літературними дайджестами, веселковими естафетами, літературними жмурками, піар-акціями, бібліошоу та іншими розважальними заходами.

Під час проведення заходів діти отримали багато позитивних емоцій, солодких та  корисних призів, здобули різноманітні  навички, дізналися багато нового та цікавого.