Сьогодні родичі, близькі друзі, односельці та військовослужбовці в останню путь провели загиблого Героя України Романюка Романа.

Роман проходив службу в одній з військових частин Національної гвардії України. Він з 2014 року неодноразово  перебував у зоні АТО та ООС. 16 березня під час виконання бойового завдання, отримав поранення несумісні з життям. Рідні воїна до останнього не втрачали надії, що їхній він живий, та остаточну крапку поставив аналіз ДНК, який підтвердив загибель Романа.

Ніякими словами не втішити маму, сестру, дружину та діток  загиблого Героя,  бо  в одну мить втратили вони свою надію,  свою кровинку.

Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про  Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

 

Вічна пам'ять Захиснику України!

Ми пам’ятаємо і не забуваємо!

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті.

Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну та за бажання жити на своїй рідній, вільній українській землі

Вічна пам’ять і слава Герою!