Фото без опису

Сертифікація 2022

З метою розкриття значимості сертифікації у процесі безперервного підвищення професійного рівня учителя, створення оптимальних умов розвитку особистості та встановлення відповідності між якістю й оплатою праці 02 червня 2022 року за ініціативи управління Державної служби якості освіти у Рівненській області проведено мотиваційну онлайн-платформу з теми «Сертифікація: новий погляд до професійного вдосконалення педагога через руйнування стереотипів».

Участь у заході взяли педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти  Демидівської, Боремельської, Козинської, Острожецької  та Підлозцівської ТГ.

У ході зустрічі експерти та учасники сертифікації ознайомили педагогів з нормативно-правовими аспектами сертифікації педагогічних працівників, особливостями проходження певного етапу сертифікації, зупинилися на її важливих аспектах, професійних компетентностях успішного вчителя. Вчителі отримали відповіді на низку питань про сертифікацію.  Корисними та цінними стали виступи від безпосередніх учасників, практикуючих вчителів, які надали поради щодо проходження тестування та моделювання педагогічних задач, проведення навчального заняття, самопрезентації.

Сподіваємось, що таке професійне спілкування в атмосфері відвертості, відкритості та позитиву допоможе прийняти нашим педагогам позитивні рішення щодо участі в сертифікації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису