Фото без опису

Операція «Перевізник»

 

З початку року на території області внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинуло 59 осіб. Ця цифра більша ніж на 51 % у порівнянні із минулим 2021 роком (39 людей).

Відтак, з 23.05.2022 року по 23.06.2022 року на території Рівненської області, зокрема в смт Демидівка, з метою посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів,  проводитиметься комплекс профілактичних заходів під назвою «Перевізник».

Особлива увага буде приділятися наявності відповідних документів для перевезення пасажирів, технічному стану транспортних засобів, справності аварійних виходів, розташуванню місць для сидіння, зберіганню транспортних засобів за місцем їх стоянки, організація передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Прохання до всіх водій, які здійснюють пасажирські перевезення поставитися з розумінням до даних заходів та не перешкоджати законним вимогам працівників поліції та уповноваженим особам, які здійснюють контроль в автомобільному транспорті, у сфері дотримання умов безпеки дорожнього руху та перевезення пасажирів.

Пам’ятайте: безпека на дорозі — безпека життя!