Фото без опису

Платники Демидівської та Боремельської громад сплатили понад 5 млн грн єдиного податку

За підсумками січня-квітня 2022 року до місцевих бюджетів Демидівської та Боремельської громад  від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 5,1 млн гривень єдиного податку. Надходження єдиного податку за 4 місяці поточного року на 22 відсотки, або 926,8 тис гривень перевищують минулорічні показники за аналогічний період

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджетів громад сплатили підприємці-фізичні особи, їх внесок – 2,7 млн гривень. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 86,1 тис гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування,  поповнили бюджет на 2,35 млн гривень єдиного податку.

Позитивна динаміка зі сплати єдиного податку спостерігається за усіма категоріями платників, що обрали спрощену систему оподаткування.

Єдиний податок належить до місцевих податків і зараховується до місцевих бюджетів. Сплачуючи єдиний податок, суб’єкти господарювання спрямовують кошти на розвиток власного регіону.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»