Фото без опису

Відзначаємо День вишиванки та День Європи не зважаючи ні на що!!!

Щороку, у третій четвер травня ми відзначаємо День української вишиванки. У цей день заведено одягати національне вбрання, куди б не довелося йти – на роботу, на зустріч із друзями чи деінде. 
Особливе значення День вишиванки має саме сьогодні - в дні війни, яку розпочала росія проти України. 

До Всесвітнього дня вишиванки 19 травня пропонуємо зробити спільне фото у вишиванці з родиною, громадою чи дружньою компанією та розмістити світлини у соціальних мережах, популяризуючи патріотичний дух з хештегом #Демидівщина_у_ВИШИВАНЦІ.

У цей же день на території ОЗ Демидівського ліцею з 11:00 до 14:00 години  працюватиме музей під відкритим небом «Вишиванка – генетичний код українця», одночасно об 11:00 год на футбольному полі проводитиметься руханка «Вишиванка ЄДНАЄ». Також з 11:00 до 14:00 години  на мініфутбольному полі проходитиме ФОТОДЕНЬ, де кожен може зробити світлину у вишиванці. Всі фото будуть опубліковані на сторінці Юрія Анатолійовича Скоропадського в соціальних мережах Facebook. 
З 14:00 години відбудуться спортивно-масові заходи.

Україна починається з кожного з нас! Де б ми не були, і що б не робили, завжди пам’ятаймо свою Батьківщину та тримаймо її у серці!
Одягнена вишиванка 19 травня стане символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці - вільний народ.

Р.S. Якщо звучатиме повітряна тривога, підемо в укриття, обладнане всередині ОЗ Демидівському ліцеї.