Фото без опису

Пишаємося нашим українським народом!

Кафе - бар "У ГАРІКА" з 10 березня безкоштовно пригощають гарячими обідами українців, які змушені були покинути свою домівку через війну. Кожного дня тут харчуються 120 людей, які проживають на території бази відпочинку "Маяк" та спортивно-оздоровчому комплексі "ЧАЙКА" с. Хрінники. Спершу Оксана Борисівна Загоруйко, директор кафе-бару "У Гаріка" за рахунок власних ресурсів організувала гаряче харчування. А далі спільними зусиллями селищної ради, небайдужих жителів, підприємців та фермерів нашої громади, які допомагають з продуктами, продовжують робити добру справу.  

Звичайні люди стають надзвичайними. У ці непрості для кожного українця часи команда однодумців, що складається з 11 людей, об'єднані однією метою та бажанням бути корисними, роблять те, що вміють найкраще — готують з любов'ю.  Адміністратор Леся, це жінка, яка вже на третьому триместрі вагітності, проте, це їй не стає на заваді щодня піклуватися про інших. Віра в перемогу дає сил та наснаги щодня готувати смачну їжу. Усе це на волонтерських засадах! Найбажаніше і найцінніше, що вони отримують – це вдячність в очах людей.

Ви робите величезний вклад у нашу перемогу. Здоров'я вам і вашим близьким, наснаги та витривалості, бадьорого настрою.

В такий важкий час як війна, всі ми можемо допомогти нашій країні! Дякуємо кожному, хто наближає перемогу, а поки спільними зусиллями до миру.

Слава Україні!

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису