Фото без опису

 

Представники Демидівської селищної ради взяли участь у фінальній онлайн-конференції проєкту «Civic tech – інструмент якісної взаємодії». Протягом червня-жовтня у нашій громаді впроваджувалися електронні інструменти взаємодії органів влади і населення. Зокрема, проведено серію навчальних заходів з підвищення обізнаності жителів щодо використання таких сервісів, як Громадський бюджет та Відкрите місто, розроблено необхідні нормативно-правові акти.

У конференції взяли участь заступник селищного голови Анатолій Бондар, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності селищної ради Наталія Левшенюк та заступник начальника з проєктної роботи даного відділу Сергій Щербатюк.

Під час заходу члени команди проєкту поділилися історіями успіху та викликами, представники громад розказали про отримані результати та над чим ще працюють, а також відбувся прем'єрний показ відеоролику про три успіхи громад-учасниць проєкту. У цю трійку потрапила і Демидівська територіальна громада.

Фото без описуФото без описуФото без опису