Фото без опису

До уваги жителів Демидівськой громади, які утримують в своїх господарствах 3 або більше голів ВРХ та мають бажання придбати доїльну установку на умовах державної підтримки агропромислового комплексу в Рівненській області.

Повідомляємо, що розпорядженням голови облдержадміністрації від 13.02.2020 № 71 схвалено та рішенням обласної ради від 13.03.2020 №1609 затверджено Зміни до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки.

Відповідно до Комплексної програми передбачається часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку.

Виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку, за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

Фізичні особи, у разі придбання доїльної установки і мають бажання отримати часткове відшкодування її вартості за рахунок коштів обласного бюджету подають щомісяця до 10 числа наступного періоду до комісії департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

такі документи:

заявку щодо включення до реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння, за формою, що додається;

довідку, видану об’єднаною територіальною громадою, сільською, селищною чи міською радою, про кількість корів;

копії паспортів великої рогатої худоби та ветеринарних карток до них;

витяг з Єдиного державного реєстру тварин про ідентифікацію та реєстрацію великої рогатої худоби та перелік наявних ідентифікованих

і зареєстрованих тварин;

копії платіжних документів та технічної документації на доїльну установку;

копії паспорта особи та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

довідку про відкриття рахунку в банківській установі.

Документи подавати (надсилати) на адресу департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації 33028, м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб.213.

У період карантину рекомендуємо документи надсилати поштою.

Для отримання консультацій та додаткової інформації можна звертатись за номером телефону 0980739295 з 9-ї до 13-ї години робочого дня.

Фото без опису  Фото без опису