Результати конкурсу «Поліські пересмішники»

18 жовтня 2018 року в актовій залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбувся обласний огляд-конкурс читців-гумористів «Поліські пересмішники». На початку заходу Володимир Климюк, директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та Ігор Стрижеус, директор Вищого професійного училища № 1 м. Рівне привітали усіх учасників конкурсу та побажали їм хорошого настрою та успішних виступів. У конкурсі взяли участь 60 учасників із 15 районів області, 15 об’єднаних територіальних громад, міст Рівного, Острога, Дубно та Вараша. Оцінювання учасників здійснювалося за віковими категоріями: І – 9-13 років та ІІ – 14-17 років.

ВихованціДемидівського Будинку творчості школярів – переможці обласного фестивалю – конкурсу патріотичної пісні «Поліська січ»

25 жовтня 2018 року у Рівненському центрі професійно-технічної освіти сервісу та дизайну відбувся обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти

Навчальний семінар на тему: «Проектна діяльність для бюджетних організацій».

28 жовтня 2018 року на базі КЗ «Центральна бібліотека» смт. Демидівка за сприяння управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради для керівників та заступників закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної та позашкільної освіти Демидівської селищної ради було проведено навчальний семінар на тему: «Проектна діяльність для бюджетних організацій». Семінар провела Олена Володимирівна Шершньова, директор Департаменту корпоративних комунікацій та зв’язків із громадськістю Корпорації «Сварог Вест Груп», з більш ніж десятирічним досвідом роботи з грантовими проектами як в організаціях, які дають гранти, так і в тих, які отримують гранти. Розглядалися основи грантрайтинга, його місце в загальній системі фандрайзинга, процес пошуку грантів, ключові складові успішної заявки на отримання гранта, складові "соціального проекту", розбиралися типові міфи й помилки грантошукачів. В ході семінару висвітлювалися такі основні питання: