Українські народні дитячі ігри як засіб виховання.

 Останнім  часом активно відроджуються  культурні  цінності  нашого  народу , які донедавна  були забуті  і викорінені зі свідомості українців.  Одним із таких культурних надбань  є народна гра, яка відображає характер, темперамент, почуття, побут, звичаї українців.

День писемності у Вербні.

   «Причастіться розмовою українською мовою», -саме під такою назвою 8 листопада у Вербенському ліцеї під керівництвом вчителя української мови та літератури Зозулі О. В. був проведений захід, присвячений Дню української писемності та мови. У заході прийняли участь учні 3-10 класів. Під час заходу усі присутні ознайомились з історією виникнення цього знаменного свята, переглянули відео цікавих фактів про українську мову, ознайомились з історією становлення української мови як державної. Також усіх присутніх зачарували чудові поезії про мову, які пролунали з уст учнів із закликом берегти, шанувати та популяризувати свою рідну мову. Вразили учні і своїми акторськими здібностями, інсценізувавши розповіді «Четверо іноземців», «Діалог матері з дитиною».

«Осінні канікули»

З 29 жовтня по 2 листопада 2018 року в комунальному закладі «Будинок культури» Демидівської селищної ради проходив тиждень «Осінні канікули», протягом якого  працівниками закладу для дітей проведено ряд цікавих і веселих заходів: перегляд українських мультсеріалів, майстер-класи, створення фотозони (костюми казкових героїв надані працівниками БК та батьками) , імпровізований концерт за участю юних талантів, караоке, дискотеки з дим-машиною, і на завершення - посиденьки за чаєм з творчими особистостями. Тиждень пройшов в цікавій, веселій, та творчій атмосфері. Спонсорська допомога у проведенні заходів надана від ВО «Батьківщина».

«Поліська Січ»

25 жовтня 2018 р. у місті Рівне відбувся обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Поліська січ". У фестивалі брали участь вокальні ансамблі, солісти, дуети, тріо, гурти. Зі сцени лунали козацькі, повстанські і патріотичні пісні, а також твори про незалежну Україну і події на Майдані. Виступ кожного учасника вирізнявся незвичайністю, милозвучністю та артистизмом.У конкурсі взяли участь і учні нашого Демидівського ліцею. Це ансамбль «Калиновий цвіт» у складі Чечелюк Катерини, Копач Ксенії, Березюк Вікторії, Бурець Катерини, Бурець Вероніки, Прендецької Ольги, Петрук Ірини, Якимюк Вікторії, Цимбалюк Анни, Мельничук Марії, Карпюка Олександра, Хмарука Петра, Климюка Валентина та Чекан Ольги з піснею "По землі вкраїнській" (художній керівник – Карпюк О. В.). Ансамбль «Калиновий цвіт»  виступили дуже добре і зайняли почесне ІІ місце.