Збережімо красу землі.

              Учні 9 класу Пляшевського ліцею ознайомились з тематичною поличкою «Збережімо красу землі», яка представлена увазі  у ПШБ-філії с.Пляшева. Адже сьогодні, 22 листопада,виповнюється 35 років (1983) від дня створення рішенням Рівненської обласної ради в Рівненській області  151 природно-заповідний об’єкт площею  35865 га.

Україна гідна свободи.

Україна у 2013 році стояла  на переломному моменті в своїй історії, з яким не порівняються жодні події, що відбувались в роки минулі.  То були  Великі Дні, які увійдуть в скрижалі боротьби за Незалежність, коли саме народ взяв ситуацію в свої руки і, незважаючи на політиканів, продиктував власні умови та правила. Режим впав – хто б що не говорив.

Посвята третьокласників в Дитячу організацію “Вербиченька”

    16 листопада у Вербенському ліцеї під керівництвом педагога – організатора Польової К. В. та вчителя музики Мусійчук О.В. відбулася  урочиста посвята учнів 3 класу до дитячої  організації «Вербиченька». Юних «Чомучок»  радісно вітали ведучі свята  Пилип’юк Діана та Зубчук Анастасія, які і познайомили третьокласників з головою організації – Рачинською Іриною. Учні розповіли про себе, про свої мрії та захоплення, представили свої вироби та співали пісень. Голова організації зачитала девіз та основні правила організації – бути вірним Богові та Україні. Пагони «Наставник» і «Берегиня» подарували майбутнім «Чомучкам» музичні вітання та настанови майбутнім членам організації. Також були проведенні цікаві конкурси, естафети та відгадування загадок. І от нарешті наші «Чомучки» отримали посвідчення члена дитячої організації та зачитали урочисту присягу. Всі присутні щиро привітали наших «Чомучок» та побажали їм натхнення, сил та мудрості.

Урок гідності в Рогізненській філії І ст. опорного закладу Демидівського ліцею.

21 листопада 2018 року у  публічно-шкільній бібліотеці-філії села Рогізне був проведений Урок Гідності .для учнів 3-4 класу  Рогізненської філії І ст. опорного закладу Демидівського ліцею. Повідомлення підготувала Кушнірук Г.О.,директор Будинку культури с. Рогізне. Бібліотекар Погранична І.В. продемонструвала учням фільм "Революція гідності", а  вчитель Теслюк Т.М. провела з учнями бесіду "Україна - країна нескорених!"

День Гідності та Свободи у ПШБ Демидівської селищної ради.

У  Центральній бібліотеці смт. Демидівка 21 листопада 2018 року з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності відбувся Урок Гідності   «Україна гідна свободи», також було оформлено  книжкову  виставку  «У їхніх серцях жила Україна». У ПШБ – філії с. Княгинин підготовлено Інформаційне досьє «Визволення України  шляхами подвигу і слави» та  тематичну поличку  «Події, що змінили долю України». Книжкову виставку «Шляхами нескорених» було оформлено у ПШБ – філії с. Вербень. У ПШБ – філії с. Пляшева   до Дня Гідності та Свободи  оформлено виставку – пам’ять  «Революція Гідності – освячена  кров’ю».

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ.

21 листопада, у День Гідності та Свободи, ми вшановуємо громадянський  подвиг, патріотизм і мужність учасників Революції Гідності. За цієї нагоди в шкільних закладах  проводяться тематичні заходи патріотичного і виховного змісту.