Андріївські вечорниці у Вербенському ліцеї.

14 грудня у Вербенському ліцеї відбувся захід для учнів 5-11 класів - «Андріївські вечорниці». Організували колоритне свято у форматі живого театралізованого дійства учні 8 класу під керівництвом класного керівника Друзюк Л. А. Свято Андрія Первозваного здавна вважається найбільшим передріздвяним святом напередодні та у день якого здавна прийнято збиратися на вечорниці та ворожити. Таку ж гарну традицію підтримали і учні нашого ліцею. Веселі пісні, хитрощі переодягнених хлопців, ворожіння на майбутнього чоловіка та веселощі навколо калити занурили кожного у казкову атмосферу вечорниць. Приємним доповненням свята були смачні вареники.

Андріївські вечорниці в Княгининському ліцеї.

З давніх - давен славилася Україна таким звичаєм, як ворожіння у ніч на Андрія. Ця давня традиція прекрасний витвір людської фантазії, призабутий сьогодні.13 грудня учні Княгининського ліцею Демидівської селищної ради  мали змогу поринути у святкове дійство, на якому: ворожили, калиту кусали, вареники їли.Ось і ожили перед нами ігри і забави нашого народу. Тепер головне, щоб вони і надалі не пішли у забуття. 

"Андріївські вечорниці" у Хрінницькому ЗДО "Сонечко".

Сьогодні  у Хрінницькому ЗДО "Сонечко" була проведена розвага "Андріївські вечорниці", Вихователі ознайомили дітей з народними традиціями та звичаями.Діти грали ігри:"Чоботи", "Струмочок", "Кусаємо калиту". В кінці розваги всіх дітей господар з господинею пригощали варениками і ділили калиту.

"ЛІДЕР"

6 грудня відбувся черговий зліт лідерів учнівського самоврядування шкіл Демидівської селищної ради.

Для працівників закладів освіти та культури Демидівської селищної ради було проведено навчання з перевірки знань питань з охорони праці.

04 грудня 2018 року на базі КЗ «Будинок культури» смт. Демидівка для працівників закладів освіти та культури Демидівської селищної ради було проведено навчання з перевірки знань питань з охорони праці. Навчання провів страховий експерт з охорони праці Млинівського відділення управління виконавчої дирекції фонду – В.В. Рослюк.  Комісія з перевірки знань з питань охорони праці управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради перевірила знання законів і нормативних актів з охорони праці, профілактики побутового травматизму, охорони здоров’я, гігієни праці, виробничої санітарії та видала слухачам посвідчення.

"Скарб-життя" у Хрінницькому ЗДО "Сонечко"

У Хрінницькому ЗДО "Сонечко" 29 листопада з метою підтримки збору коштів для лікування Максимка Лук'янюка проведено батьківські збори спільно з дітьми на тему "Скарб-життя" . Директор дитячого садка Ківачук О.Я.розповіла про цінність життя та про допомогу  для Лук’янюка Максима. Вихователі разом з дітьми підготували виступ для батьків: діти розказували вірші про здоров’я, виконали пісню «Щастя і добра»  і подарували для батьків сердечка як символ життя. Здійснено спільний збір коштів батьків і колективу Хрінницького ЗДО «Сонечко».