Тематична лінійка "Ми на Україні - таки український народ" в Княгиненському ліцеї

22 січня Україна відзначає державне свято – День соборності України з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Щороку в цей день ми із вдячністю згадуємо тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Школярі Княгининського ліцею долучилися до святкування, беручи участь в загальношкільній лінійці «Ми на Вкраїні – таки український народ.»

Ланцюг єднання «Об’єднаймося ж, брати мої» в Рудківському ліцеї.

З метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення  Дня Соборності України в Рудківському ліцеї організовано та проведено урочисту лінійку «Соборна мати-Україна, одна на всіх, як оберіг», під час якої діти дізналися про історичні факти , про становлення єдиної держави України. На підтримку миру та об’єднання країни в одну сильну й незалежну державу створили ланцюг єднання «Об’єднаймося ж, брати мої».

Новорічні святкування у Вербенському ліцеї.

Розпочалися Новорічні святкування в Україні. Кожна дитина із нетерпінням чекає цих святкових днів, адже це пора подарунків та вітань. Такого святково новорічного ранку та вечора дочекалися діти Вербенського ліцею.

Новорічне свято в Рогізненській філії.

Новорічне свято в Рогізненській філії не обійшлося без Діда Мороза і смачних солодких подарунків. Всі-всі дітки школи та педагогічний колектив щиро дякують директору ТзОВ "Хавест-агро" Ясниському А.М. та Шурину В.І. за проявлену турботу до малюків, за новорічні подарунки. І щире спасибі цим людям за те, що не забувають наших малюків.

День Святого Миколая в Демидівському будинку творчості школярів.

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая Чудотворця вважають найближчим до Бога святим. Він посередник між Богом і людьми. Отець Миколай відзначився чистотою життя, за яку мав від Бога дар чудотворення, а також милосердям і благодійністю.